Profiel

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener met ruim 800 specialisten aan oplossingen voor opdrachtgevers. De bedrijven binnen de groep zijn gespecialiseerd in elektromechanische en industriële techniek en zijn actief binnen uiteenlopende industriële sectoren. Bovendien ontwerpt, levert en onderhoudt Batenburg Techniek gebouwgebonden installaties. De groep bestaat uit drie divisies: Handel en Assemblage, Industriële Automatisering en Gebouwgebonden Installaties.


Handel en Assemblage

Batenburg Techniek levert componenten en halffabricaten op het gebied van energietechniek, mechatronica, industriële elektronica en bevestigingstechniek. De koppeling van specialistische technische kennis en een breed netwerk biedt vele mogelijkheden voor opdrachtgevers. De producten vinden hun weg naar uiteenlopende sectoren binnen de Nederlandse industrie, waarbij het zwaartepunt ligt in de maakindustrie en dan vooral in machinebouw, apparatenbouw, marine en offshore. Beheerders van elektriciteitsnetwerken vormen daarnaast al decennia lang een gewaardeerde klantengroep.

Industriële Automatisering

Het ontwerpen en beheren van efficiënte en veilige besturingssystemen voor machine- en productielijnen vormen de kernactiviteiten binnen deze divisie. Opdrachtgevers zijn vooral actief in industrietakken als zuivel- en voedselproductie, machinebouw, marine en offshore, water­zuivering en drinkwatervoorziening. Ook werkt Batenburg Techniek wereldwijd voor ­opdracht­gevers in de tuinbouw.

Gebouwgebonden Installaties

Batenburg Techniek levert en onderhoudt elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties. Dankzij specialisatie in beveiligingstechnologie, camerasystemen, klimaatinstallaties en service, beheer en onderhoud, helpen de werkmaatschappijen binnen de divisie Gebouwgebonden Installaties veel opdrachtgevers in de utiliteitsbouw met een veilige, duurzame en meer efficiënte exploitatie van omgeving en vastgoed.

 

 

 

 

Add to basket
View basket
Contact
Mail this page
Download center